Függöny
Függöny tervezés
Függöny dekoráció

Függöny

Mi már a legkülönlegesebb ablak- és ajtóformára is készítettünk karnist, függönyt és sötétítőt. Eddig az ország több mint 300 településén dolgoztunk; referenciamunkáink között nagykövetségi rezidenciák, kastélyok, szállodák és panziók függönyei és sötétítői egyaránt megtalálhatók. A vevő elképzeléseit a pénztárcájához igazodó függöny-megoldásokkal valósítjuk meg. Telefonhívásra házhoz megyünk, és függöny-anyagminta-kollekciónkból a helyszínen lehet választani. A helyszíni felmérés alapján megtervezzük, elkészítjük és felszereljük a függönyöket.
Mennyiségi kedvezmény 1-2 millió Ft között 10%, 2 millió Ft felett 20%!
Kamatmentes részletfizetési lehetőség!

Függöny referenciáink

Tekintse meg függöny anyag választékunk  néhány darabját>>

Ízelítő elkészült függönyeinkből, sötétítőinkből, melyek nívós lakberendezési magazinokban kerültek bemutatásra >>

A függöny, mint lakásunk része

Létezik függönydivat, mely követi az építészet irányvonalát. Nálunk óriási választékban kaphatók a kárpitok, függönyök, rojtok, zsinórok. Természetesen függöny választás során hatalmas hangsúlyt fektetünk a függöny-alapanyag minőségére. Mindenképpen érdemes függönykészítés, vagy függöny tervezés előtt szakemberhez fordulni, hiszen ezzel pénzt, időt és fáradtságot takarít meg.
Az adott házhoz illő függönyöket, bútorkárpitokat, karnisokat tervezünk, szerelünk fel, amiben hosszú évekig gyönyörködhetnek vevőink.   függöny
 A házépítés, házfelújítás után ezek az enteriőrök olyanok lesznek, mint az elkészült tortán a hab.   A függönyök kiválasztásánál alapvető szempont a ház maga. A függöny szempontjából fontos a ház lakóinak ízlésvilága, megjelenése, stílusa.   Rengeteg dologra kell figyelni a függöny kiválasztásánál. Segítünk Önnek a függönykészítés minden részében, hogy a legtökéletesebb függöny tegye gazdagabbá lakását.